- 90 гр карфиол
- 40 гр картофи
- 30 гр вода (от варенето на зеленчуците)
- 10 гр олио (рафинирано)
- 20 гр пуешко месо (може и пилешко)
Приготвяне:
Измивате,
почиствате и нарязвате зеленчуците на кубчета. Сварявате картофите добре
(в зависимост от големината на кубчетата приблизително 15 минути). В
отделна тенджера сварявате карфиола (за приблизително 10 минути).
Отделяте необходимото количество от водата, в която сте варили
зеленчуците.
Пуешкото също нарязвате на кубчета и сварявате добре (за около 5 минути, в зависимост от парченцата).
Пюрирате хубаво парченцата зеленчуци, пуешкото, водата и олиото.
Накрая още веднъж кипвате готовата каша.
Пуешкото също нарязвате на кубчета и сварявате добре (за около 5 минути, в зависимост от парченцата).
Пюрирате хубаво парченцата зеленчуци, пуешкото, водата и олиото.
Накрая още веднъж кипвате готовата каша.
Няма коментари:
Публикуване на коментар